Διάφορα

Κηδεύτηκε από τους DJ της χώρας το Mama του Sin Boy

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού συνόδεψαν σήμερα το πρωί στην τελευταία του κατοικία το τραγούδι «Mama» χιλιάδες DJ της χώρας.

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης χιλιάδες Έλληνες DJ συγκεντρώθηκαν σήμερα σε κοιμητήρια σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να αποχαιρετήσουν και να αποτίσουν φόρο τιμής στο τραγούδι που τους σημάδεψε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φέτος το καλοκαίρι.

Θάβοντας στικάκι με αντίγραφο του τραγουδιού, πολλοί ντιτζέι γνωστών beach bar της επικράτειας λύγισαν και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, αναπολώντας τις μοναδικές στιγμές που τους προσέφερε η καλοκαιρινή επιτυχία.

«Ήταν ένα τραγούδι φαινόμενο» είπε ένας 30χρονος βετεράνος DJ. «Θυμάμαι που το έβαζα να παίζει σε λουπ και πολλές φορές έφευγα για το σπίτι. Όταν γύριζα χόρευαν ακόμα. Μια φορά αποκοιμήθηκα και γύρισα την άλλη μέρα και οι πελάτες ήταν ακόμα εκεί, στα όρια της εξάντλησης. Όταν το έκλεισα κατέρρευσαν.»

«Αντίο Mama, δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι» είπε απαρηγόρητος ένας άλλος νεαρός, υπεύθυνος για τη μουσική να πατάει ένα κουμπί σε γνωστό παραθαλάσσιο μπαρ.

Στο ήδη βεβαρυμένο κλίμα που επικρατούσε άλλωστε ήταν διάχυτη η αβεβαιότητα για το μέλλον, καθώς τουλάχιστον 2 στους 3 DJ πλήττονται από την έλευση του φθινοπώρου, εποχή κατά την οποία μειώνεται δραματικά η ζήτηση για άτομα που γνωρίζουν την πολύπλοκη διαδικασία επιλογής μουσικών κομματιών από λάπτοπ.

Δείτε επίσης: Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι «Mama» του Sin Boy


Πηγή