Διάφορα

Ενήμερη η χώρα για την αλλαγή του μήνα μετά από ανάρτηση γυναίκας στο Facebook

Ενήμεροι είναι οι πολίτες της χώρας για την αλλαγή του μήνα μετά την ανάρτηση γυναίκας στο Facebook στην οποία τους ενημέρωνε ότι είναι η πρώτη του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανάρτησε στις 8.45 π.μ. εικόνα στην οποία εμφανίζονται οι λέξεις ‘ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΕ’ πάνω σε κολάζ στο οποίο εμφανίζονται ταυτόχρονα ένα ηλιοβασίλεμα, η Παναγία, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και ένα ρητό που αποδίδεται στον αρχαίο φιλόσοφο Σωκράτη αλλά πιθανόν να είναι και στίχος από τραγούδι του Σφακιανάκη.

Η ανάρτηση της γυναίκας προκάλεσε κύματα ανακούφισης στους υπόλοιπους χρήστες, οι οποίοι δεν ήταν σίγουροι αν ήταν όντως η πρώτη του μήνα ή κάποια άλλη μέρα, αλλά και προβλήματα όρασης σε όσους κοίταξαν την φωτογραφία για παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα.

«Περιμένω πώς και πώς αυτές τις αναρτήσεις για να ξέρω πότε είναι η πρώτη του μήνα, πότε ξεκινάει ο καινούργιος χρόνος, πότε αρχίζει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανεβάζοντας χιλιάδες τέτοιες φωτογραφίες, οι άνθρωποι αυτοί προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο σε όλους εμάς που δεν έχουμε άλλο τρόπο να γνωρίζουμε πότε συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα» είπε ένας χρήστης του Facebook.

Σύμφωνα πάντως με έρευνα, οι εικόνες με καλημέρες και καλό μήνα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου των υπαλλήλων της Adobe, της εταιρείας που παράγει το γνωστό πρόγραμμα Photoshop, είτε από εγκεφαλικά επεισόδια είτε γιατί οι ίδιοι αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους όταν άθελά τους δουν κάποια από αυτές τις εικόνες στο Facebook.


Πηγή