Κοινωνία

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Τσιμίκας

Η Εφημερίδα των Συντακτών

AP Photo/Matthias Schrader

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά από έλεγχο που έγινε από την UEFA, βρέθηκε θετικός στον ιό. Είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς της εθνικής μας ομάδας με την Σλοβενία για το Nations League καθώς ανέβασε πυρετό.

Ο ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο την ερχόμενη Κυριακή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το Σάββατο (5 Σεπτεβρίου), πριν τον στην Πρίστινα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, χωρίς να κατονομάζει τον παίκτη που βρέθηκε θετικός στον ιό

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της  UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

 


Πηγή