Επικαιρότητα

Φυλακές Πατρών: Ανοιχτή επιστολή – καταγγελία του απεργού πείνας και δίψας, φοιτητή ΕΑΠ, Αθανάσιου Κυριαζή

Εκ νέου ξεκίνησα λευκή απεργία, δηλαδή αποχή από συσσίτιο και λήψη υγρών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο εγκληματικό πειθαρχικό συμβούλιο φυλακής Πατρών αφού την εν λόγο ημέρα περνούσα για χορήγηση τακτικής αδείας. Αντί αυτού μου κάνανε δώρο, η υπηρεσία, πέντε αναφορές ακόμη από τις 4-5 Ιουλίου εκ των οποίον τρεις ο αρχιφύλακας Μπάρμπας Βαγγέλης και δύο ο υπαρχιφύλακας Τσιούσης Αθανάσιος για δήθεν διάπραξη πειθαρχικών παραπτωμάτων, οπού δεν μου έχουν χορηγήσει αντίγραφο τα σχετικά έγγραφα του πειθαρχικού προκειμένου να καταθέσω προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών μέχρι και την δεδομένη στιγμή, αποδεικνύοντας περίτρανα τις εγκληματικές τους προθέσεις σε βάρος μου.

Όντας πρώην απεργός για 44 μέρες ακόμη από τις 11-06-2020 για θέματα εκπαίδευσης στην τριτοβάθμια βαθμίδα εντός των φυλάκων, αναμένοντας τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου για την έγκριση των αιτημάτων μου.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Κυριαζής
απεργός πείνας & δίψας


Διαβάστε επίσης | Στο ΓΝ Ρίου, ο κρατούμενος απεργός πείνας και δίψας, φοιτητής ΕΑΠ, Αθ. Κυριαζής. Ζητά να διευκολυνθεί η εκπαίδευσή του

Πηγή