Μια σπάνια διαδικτυακή περιπέτεια έζησε την περασμένη εβδομάδα ο Τίτος Β. από το Νέο Ψυχικό, στην προσπάθειά του να φτιάξει ένα ριζότο αλά κρεμ.

Ο 28χρονος, μπήκε στο ίντερνετ αναζητώντας την κατάλληλη συνταγή, ωστόσο όλα τα αποτελέσματα πρότειναν αυτές του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη. Τότε, ο νεαρός αποφάσισε να φτιάξει κάτι άλλο, ωστόσο ό,τι κι αν πληκτρολογούσε, έβλεπε στα αποτελέσματα βίντεο ή κείμενα του Έλληνα μάγειρα.

«Παστίτσιο, μουσακά, μπέργκερ, ψάρια, γλυκά, κινέζικο, λιβανέζικο, σούσι, πίτσα, παγκολίνο, ό,τι κι αν έψαχνα, έβρισκα μπροστά μου τον Πετρετζίκη», θυμάται ανάστατος ο Τίτος. Ο 28χρονος ωστόσο δεν πτοήθηκε και τηλεφώνησε στον 33χρονο ξάδερφό του Αργύρη, γνώστη των υπολογιστών, ο οποίος του έδειξε πώς να περιηγηθεί στο dark web, καταφέρνοντας έπειτα από μόλις 7 ώρες αναζητήσεων να βρει μια συνταγή από έναν σεφ νάνο στο Τιμπουκτού.

«Αγόρασα όπλα, ανθρώπινα όργανα, ένα νεκρό άλογο και τρία μικρά παιδιά, αλλά άξιζε τον κόπο. Απολαμβάνω ριζότο που δεν είναι του Άκη», σχολίασε ο νεαρός, ελπίζοντας πως θα αργήσει η μέρα που ο δημοφιλής σεφ και η ομάδα του θα ανακαλύψουν και αυτή τη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου.