Πολιτική

Με Mig-29 χτυπήσαμε τουρκική φρεγάτα και τουρκικό εμπορικό πλοίο(βίντεο)

Σύμφωνα με πηγές του LNA, οι οποίες παραπέμπουν  και στο ρωσικό Rt Arabic, Mig-29 που χρησιμοποιεί ο LNA πραγματοποίησαν σήμερα επίθεση εναντίον τουρκικής φρεγάτας και τουρκικού εμπορικού πλοίου στο λιμάνι της Τρίπολης της Λιβύης.

Οι πηγές του LNA και του ρωσικού πρακτορείου δεν αναφέρουν αν η επίθεση με Mig-29 προκάλεσε πλήγματα και σε τι έκταση στα δύο τουρκικά πλοία.

Πολιτικοί αναλυτές στην Τρίπολη τόνιζαν, πάντως, ότι τα τελευταία 24ωρα οι δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ εμφανίζουν μια έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα, ενώ αναδεικνύονται οι δυνατότητες τους να πραγματοποιούν αεροπορικές επιθέσεις κατά του Σάρατζ και των τουρκικών δυνάμεων που τον στηρίζουν.

Άλλες έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο για έλευση ανατολικά της Λιβύης στη βάση Al-Khadim που αξιοποιούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μαχητικών Su-24Ms προερχόμενων από την ρωσική βάση Hmeimim της Συρίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, που πρόσκεινται στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) του Χαλίφα Χαφτάρ, αυτό είναι το βίντεο με τον βομβαρδισμό του ενός εκ των δύο τουρκικών πλοίων.

فيديوا قصف الطائرات المجهولة لبارجة حربية تركية ،،،، ويبقي السوال يطرح نفسه ” اين البارجة التركية ” مراد بيك ؟؟؟؟المستشار / حسين سالم الشريف

Gepostet von ‎ذوالكفل البوعيشي‎ am Dienstag, 26. Mai 2020

 


Πηγή