Διάφορα

Υπερβολικός 37χρονος χρησιμοποιεί και τέταρτο «χα» για να εκφράσει γραπτά το γέλιο του

Υπερβολικός 37χρονος χρησιμοποιεί και τέταρτο «χα» για να εκφράσει γραπτά το γέλιο του

Τουλάχιστον ως υπερβολική και σκόπιμα παραπλανητική χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του φίλου της, Διομήδη Σταμπουλή, η παρέα του από την Κυψέλη.

Ο 37χρονος, βρισκόταν με τους φίλους του για καφέ σε τοπική καφετέρια, ενώ ταυτόχρονα συνομιλούσε με κοπέλα που του αρέσει στο messenger του Facebook. Κάποια στιγμή, ο άνδρας γέλασε ελαφρώς με αστείο του κοριτσιού, ωστόσο όπως παρατήρησε ο κολλητός του, Ανδρέας, χρησιμοποίησε 4 φορές τη συλλαβή «χα» για να εκφράσει το γέλιο του, πράξη το δίχως άλλη υπερβολική.

«Το γέλιο του δεν ήταν ξεκάθαρα για 4 χα, οριακά θα έλεγα ότι ήταν για 3. Εντάξει, του αρέσει αυτό το κορίτσι, το δέχομαι, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται και καραγκιόζης. Όλοι ξέρουν ότι πάνω από 3 χα είναι μόνο για πραγματικά τρομερά αστεία», σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο φίλος του Διομήδη.

Το παραπάνω φαινόμενο ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι μεμονωμένο, αφού η επιστημονική κοινότητα δεν κρύβει την ανησυχία της για την αλόγιστη χρήση των χα, προτείνοντας εναλλακτικά τη λέξη κλαίω ή το emoticon που κλαίει.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά αυτή την μάστιγα των ημερών και θα σας ενημερώνει συνεχώς για οτιδήποτε νεότερο προκύπτει.


Πηγή