Διάφορα

Δεν κατάφερε ακόμα να βγάλει εισιτήριο για το μετρό η Έμα Στόουν

Δεν κατάφερε ακόμα να βγάλει εισιτήριο για το μετρό η Έμα Στόουν

Στην χώρα μας βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες η χολιγουντιανή ηθοποιός Έμα Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Η λαμπερή σταρ, διαμένει σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και κυκλοφορεί με τα πόδια, επισκεπτόμενη μάλιστα και κοντινά μπαρ μετά το πέρας των γυρισμάτων. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει απογοητευμένη, αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να χρησιμοποιήσει το μετρό για να επισκεφτεί κι άλλες περιοχές της πρωτεύουσας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι», η 31χρονη ηθοποιός σχολίασε: «Έχω μια στάση ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο, οπότε το να φτάσω στο μετρό είναι πανεύκολο. Όταν στέκομαι όμως στην ουρά για να βγάλω, δεν τα καταφέρνω ποτέ, αφού ποτέ δεν έχω τα σωστά λεφτά, κανένας δεν με βοηθάει και μου φωνάζουν που αργώ. Έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές το μετρό χωρίς εισιτήριο, αλλά αισθάνομαι άσχημα».

Προς το παρόν, η κ. Στόουν μετακινείται είτε με τα πόδια, είτε με ταξί, με 45χρονο οδηγό να διηγείται στους φίλους του για τη βραδιά που γύρισε την ηθοποιό στο ξενοδοχείο της και τους συναδέλφους του να εξιστορούν τις δικές τους ιστορίες πάθους με σταρ του Χόλιγουντ.


Πηγή