Διάφορα

Από ιγκλού θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων του Alpha στην επόμενη κακοκαιρία

Από ιγκλού θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων του Alpha στην επόμενη κακοκαιρία

Με ζήλο και αυταπάρνηση εργάστηκε σύσσωμο το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ώστε να μεταφέρει στους τηλεθεατές του κάθε λεπτομέρεια για την κακοκαιρία Ηφαιστίωνας που έπληξε τη χώρα μας τα προηγούμενα 24ωρα.

Οι ρεπόρτερ του καναλιού, μετέδιδαν κάθε πιθανή πληροφορία σχετικά με το γεγονός πως στα μέσα του χειμώνα έριχνε βροχή και χιόνια στα ονειρά και είχε χαμηλές θερμοκρασίες, με τους ιθύνοντες του σταθμού της Αττικής Οδού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, προετοιμάζοντας ήδη την κάλυψη της επόμενης κακοκαιρίας.

Έτσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», τα δελτία του Alpha θα παρουσιάζονται από ειδικά εκπαιδευμένους χιονάνθρωπους μέσα από ιγκλού διαμορφωμένα ως στούντιο, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι του καναλιού θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να τοποθετούν αλυσίδες, πώς να κάνουν σκι και σνόουμπορντ και πώς να προβλέπουν κάθε αλλαγή του καιρού.

Ακόμη, εξετάζεται η μεταφορά των γραφείων του σταθμού στον Βόρειο Πόλο, ενώ ήδη το εστιατόριο της εταιρείας έχει γεμίσει με δεκάδες χιλιάδες σακούλες αλατιού. Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Πηγή