Διάφορα

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μεταφραστής του Ρικ Πιτίνο στην εθνική ομάδα μπάσκετ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μεταφραστής του Ρικ Πιτίνο στην εθνική ομάδα μπάσκετ

Τον Αργύρη Πεδουλάκη φαίνεται να επέλεξε ο Ρικ Πίτινο για μεταφραστή του, στο νέο του ρόλο του ως προπονητής της ελληνική Εθνικής ομάδας.

Ο Αμερικανός είχε προσκαλέσει τον Έλληνα κόουτς σε δείπνο, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι δύο φαίνεται να πέρασαν αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας και ερχόμενοι πιο κοντά. Το πρωί κιόλας της Δευτέρας, ο Πιτίνο κάλεσε το Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου να του ανακοινώσει την απόφασή του.

Η επιλογή του προπονητή της επίσημης αγαπημένης κάθε άλλο παρά ξαφνική δεν ήταν. Ο Πιτίνο, από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Ελλάδα, την περσινή χρονιά, δήλωνε το θαυμασμό του τόσο για τις προπονητικές ικανότητες, όσο και για την ιδιαίτερη χρήση της αγγλικής από πλευράς του νυν προπονητή του ΠΑΟ.

Η εξοικείωση του Πεδουλάκη με τους Έλληνες παίκτες και ο τρόπος προσέγγισής προς τους ξένους φαίνεται τέλος να λειτούργησε θετικά για τον 67χρονο Αμερικανό, που έσπευσε να οργανώσει το επιτελείο του από νωρίς. Από πλευράς του ρόστερ, ικανοποιημένος από την επιλογή εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης.

Αναμένουμε περισσότερα νέα, καθώς και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΟΚ για τη συνεργασία.


Πηγή